Valikko

FAQ – USEIN KYSYTTYÄ

Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin saadaksesi paremman ymmärryksen BDSM:n kiehtovasta maailmasta ja herätä uteliaisuutesi.

Mitä on BDSM?

BDSM tulee sanoista Bondage, Discipline, Dominance, Submission, Sadism ja Masochism. Se on vapaaehtoista toimintaa, johon kuuluu valtadynamiikkaa, roolileikkejä ja erilaisia aktiviteetteja. Näiden tarkoituksena on tutkia ja ilmaista omia haluja, fantasioita ja mieltymyksiä. Katso lisää tietoa BDSM:stä täältä.

Onko sessiot turvallisia?

Kyllä, turvallisuus on ensisijaisen tärkeää sessioissa. Priorisoin kaikkien osallistujien fyysistä ja emotionaalista hyvinvointia. Noudatan tiukkkaa turvallisuusprotokollaa, käytän turvasanoja ja pyrin avoimeen kommunikaatioon varmistaakseni turvallisen ja nautinnollisen kokemuksen.

Mitä aktiviteetteja tyypillinen sessio sisältää?

Sessiot voivat sisältää monenlaisia aktiviteetteja, kuten sitomista, läpsimistä, tuntokokeilua, roolileikkejä ja paljon muuta. Aktiviteetit räätälöidään yksilöllisten mieltymysten ja sovittujen rajojen mukaan. Keskustelemme etukäteen kiinnostuksen kohteistasi ja rajoistasi luodaksemme sinulle henkilökohtaisen session. Katso lisää tietoa eri vaihtoehdoista täältä.

Miten minun tulisi valmistautua sessioon?

On tärkeää saapua levänneenä ja henkisesti valmistautuneena sessioon. Noudata annettuja ohjeita ja huolehdi henkilökohtaisesta hygieniasta. Saatan antaa ohjeita pukeutumisesta tai muista valmisteluista riippuen sessiotyypistä. Katso täältä miten valmistaudut sessioon.

Mikä ovat sinun rajasi ja rajoitteesi?

Vaikka olen avoin erilaisille BDSM-aktiviteeteille, on olemassa joitain toimintoja, joita en harjoita. Niihin voi kuulua laittomia aktiviteetteja, terveyttä ja turvallisuutta vaarantavia toimintoja tai henkilökohtaisten rajojen ylittämistä. Selkeä kommunikaatio ja molemminpuolinen suostumus ovat tärkeitä kaikkien rajojen kunnioittamisessa.

Mikä on erona dominoinnilla ja roolileikillä?

Dominointi viittaa valtasuhteeseen, jossa yksi henkilö ottaa hallitsevan roolin ja toinen henkilö alistuu. Roolileikki puolestaan liittyy tiettyjen skenaarioiden tai hahmojen luomiseen kokemuksen tehostamiseksi. Dominointi voi olla osa roolileikkiä, mutta kaikki roolileikin skenaariot eivät välttämättä sisällä dominointia.

Tarjoatko online- tai virtuaalisessioita?

Tarjoan vain kasvotusten tapahtuvia sessioita ainutlaatuisessa Studio Venomissa.

Millaista käytöstä ja etikettiä odotetaan sessiossa?

Sessiossa on tärkeää kunnioittaa sovittuja rajoja, noudattaa ohjeita ja kommunikoida avoimesti. Suostumus ja turvallisuus ovat ensisijaisia. Sessiomme alussa määritämme protokollat ja ohjeet varmistaaksemme molemminpuolisesti tyydyttävän kokemuksen.

Kuinka voin varata sessioajan?

Voit varata sessioajan täyttämällä Yhteydenottolomakkeen.
Käsiteltyäni tietosi vahvistan varauksen puhelinkeskustelun kautta.

Mikä on peruutuskäytäntösi?

Ymmärrän, että tilanteet voivat muuttua, mutta pyydän ilmoittamaan mahdollisimman pian, jos tarvitset ajan muutosta tai joudut peruuttamaan session. Useat peruutukset ilman pätevää syytä johtaa mustalle listalle merkintään.

Miksi et näytä kasvojasi verkkosivustolla?

Arvostan sekä asiakkaitteni, että omaa yksityisyyttäni ja hienovaraisuutta. Siksi olen valinnut olla näyttämättä kasvojani sivustollani. Tämä päätös mahdollistaa henkilökohtaisen ja ammatillisen elämäni erottamisen toisistaan samalla, kun kunnioitan asiakkaitteni yksityisyyttä. Voit olla kuitenkin varma, että lumoava läsnäoloni ja viehätysvoimani tulevat esiin huolellisesti valittujen kuvien ja kuvausten avulla, jotka kuvaavat taitojani ja persoonallisuuttani.

Onko yksityisyyteni suojattu?

Ammattimaisena dominatrixina ymmärrän hienotunteisuuden ja henkilökohtaisen yksityisyyden tärkeyden.

Kunnioitan sekä asiakkaideni, että omaa yksityisyyttäni. Kaikki jakamasi henkilökohtainen tieto kanssakäymistemme aikana käsitellään ehdottoman luottamuksellisesti. Noudatan tiukkaa protokollaa varmistaakseni yksityisyytesi suojan ja ylläpitääksemme luomamme luottamuksen.

Valitsemasi salanimen käyttäminen mahdollistaa turvallisen ympäristön, jossa voit vapaasti ilmaista halusi ja tutkia BDSM:ää ilman huolta yksityisyytesi vaarantumisesta. Tämä käytäntö auttaa minua ylläpitämään ammatillisen rajan ja tarjoamaan sinulle huolettoman kokemuksen.

Domina Misse mystiikkaa tihkuvassa kuvassa, pukeutuneena PVC asuun ja korkeakorjkoisiin saappaisiin. Käsiä peittää PVC hansikkaat ja kädessä hänellä on piiska.

OLETKO VALMIS BDSM-SEIKKAILUUN?

Varaa aikasi nyt ja anna minun johdattaa sinut unohtumattomaan BDSM-seikkailuun, joka täyttää halusi ja ylittää odotuksesi.

Ota yhteyttä ja varaa aikasi