Valikko

YHTEYDENOTTO & AJANVARAUS

Voit tiedustella sessiosta kanssani ottamalla yhteyttä tällä lomakkeella.

Domina Misse mystiikkaa tihkuvassa kuvassa, pukeutuneena PVC asuun ja korkeakorjkoisiin saappaisiin. Käsiä peittää PVC hansikkaat ja kädessä hänellä on piiska.

Kirjoita lyhyt kuvaus toivomastasi sessiosta ja kerro minkä ajankohdan haluaisit. Käsiteltyäni yhteydenottosi, lähetän sinulle ennakkotietolomakkeen, jonka palautettuasi sovin kanssasi puhelun, jossa keskustelemme mieltymyksistäsi ja vahvistan varauksen yhteisesti sovitulle ajankohdalle.

Asiakaspalautteita

”Haluan ehdottomasti kiittää Valtiatarta omistautumisesta, suunnittelusta, läsnäolosta, heittäytymisestä, nauttimisesta, ulkonäöstä ja session toteutuksesta. On niin ihanaa alistua Sinulle, kun pystyn täysin heittäytymään ja luottamaan Sinuun.”

”Kiitos edellisestä. Oli tosi mukava kokemus. Koin jotain sellaista, mitä en edes osannut toivoa. Olit Todella mukana roolissasi. Yllätyin iloisesti.”

”Mitä taas tulee niihin kaikkiin oivalluksiin itsestäni, ne myös jätän itselleni, lukuunottamatta sitä seikkaa, että ehdottomasti tämä on koettava uudelleen! Siinäpä sitä onkin sitten miettimistä, että mitä ja minkälaista sessiota. Tosin uskon, että kun annan sinulle, vapaat kädet periaatteella vastuun session toteutukseen, niin ei varmasti mennä pahemmin metsään, paitsi jos se metsään meneminen onkin just se juttu. Sen verran uskoisin sinun olevan kartalla mieltymyksistäni jo tässä vaiheessa.”

”Kokonaisuudessaan sessio oli ihan jotain muuta kuin olin osannut ajatella ja sitten taas juurikin sitä, mitä mielessä oli ja tarpeeseen tuli. Voisin helposti kirjoittaa siitä vaikka pienen novellin. Se vapautuneen ja puhdistuneen energian määrä mikä virtasi tuon tapaamisen jälkeen oli uskomaton, ja odottamaton, mielenkiintoinen ja uusia kysymyksiäkin herättävä. Valtiatar itsessään, karismaattinen roolissaan, ihanan kiusoittelevan ilkikurinen, viehkeä viettelijätär. Ilmeet, eleet, Nauru! Ääni, tuoksu, kosketus. Dämn!!  Ja niin pedollisen Seksikäs!”

”Varsinkin session alkuminuutit, se mielettömän jännityksen sekainen odotus! Rajoitettu näkeminen sai kaikki muut aistit äärimmäisen herkäksi, kuulo, haju, tunto.. ne miljoonat pienet sähköiset muurahaiset jotka kulkivat ylös alas selkärankaa ihon alla ja saivat niskakarvat nousemaan pystyyn, sekä varmasti k*******i surkastumaan ikään kuin odotettavissa olisi isku munille! Siinä täristessä polvillaan, valppaana kuunnellen jokaista askelta, jokaista hengähdystä ja nuuhkaisua, hipaisua. Se jännitys oli niin paksua, että sitä olisi voinut pilkkoa paloiksi!”