MODERN AND HIGH QUALITY STUDIO

The picture shows Domina Misse in front of a dark curtain. All you can see of him is a hand covered with long gloves, which dangles a metal chastity belt from its little finger. The overall aesthetic creates a mysterious and dramatic atmosphere. The picture has charm and mysticism suitable for the BDSM world.

STUDIOKoe ainutlaatuinen ympäristö Studion upeissa tiloissa.

Tervetuloa ainutlaatuiseen ja tunnelmalliseen Studioon, missä fantasiasi heräävät eloon tässä täysin varustellussa ympäristössä.

Studio on Espoon läheisyydessä Veikkolassa sijaitseva 12 ammattilaisen kollektiivi, kinkystudio ja yhteisöllisyyteen panostava turvallisempi tila, jossa järjestetään sessioita ja tapahtumia.

Studiosta löydät runsaasti erilaisia BDSM-kalusteita, kuten häkin, taljat, häpeäpaalun, tolppia, erilaisia pukkeja, pöytiä ja paljon muuta. Valikoimasta löydät myös laajan valikoiman ruoskia, piiskoja, keppejä, dildojä ja muita leluja, jotka on valittu huolella tarjotaksemme juuri sinun toiveillesi sopivat välineet.

Studio panostaa turvallisuuteen ja mukavuuteen, ja siksi tilat ovat aina siistejä ja hygieenisiä. Voit tuntea olosi tervetulleeksi ja olla luottavaisin mielin, sillä sitoudun tarjoamaan sinulle ystävällisen ja huomaavaisen ilmapiirin.
Astu sisään ja avaa maailma, joka odottaa sinua Studion upeiden seinien sisällä.

Voit saapua huomaamattomasti studiolle ja pysäköidä suoraan sisäänkäynnin eteen. Tarkempia tietoja voit kysyä minulta ajanvarauksen yhteydessä.

ARE YOU READY FOR A BDSM ADVENTURE?Book your appointment now and let me lead you on an unforgettable BDSM adventure that will fulfill your desires and exceed your expectations.

DOMINATRIX MISSE

Misse Instagram